diumenge, 3 de maig del 2009

Bunyol '09


El passat cap de setmana es va cel·lebrar a Bunyol el Campionat Autonòmic d'Escalada en Bloc 2009.

És ja una constant a les competicions properes a València el gran índex de participació: al voltant d'una cinquantena de xics i una vintena de noies, a part dels juvenils. Bunyol '09 ha estat tot un èxit, amb un ambient molt agradable i molt motivant, i uns blocs bonñíssims a càrrec de Pedro Pons.

Malgrat que no hi vaig poder competir a causa de meua lesió al dit, vaig gaudir veient a tots els colegues apretant totes les fases de la competició, sense poder evitar que se'm popsaren les dents tan llargues que ratllava el sol, clar!

Les finals varen estar emocionants i m'aguera encantat provar els blocs tan bonics com durs!
La classificació femenina es va decidir a favor d'Eva Carro, que està fortíssima, seguida de prop per Teresa Troya, i en tercer lloc Ainhoan Martínez. En xics la sorpresa la va donar Jose Acamer, proclamant-se campió autonòmic per davant de Bruno Macías que va ser segón i Roberto Palmer que va quedar en un més que merescut tercer lloc.

Només queda felicitar a Ruper i la resta de l'Organització per aquesta competició i eperar que prompte n'organitzen una altra i estar recuperat per poder aprretar amb ells!

Aquí una prèvia d'un muntatge de la compe i una ratlladeta meua!

bunyol '09: preview from Ignasi Tarrazona Gasque on Vimeo.


tensions from Ignasi Tarrazona Gasque on Vimeo.



I aquest són uns muntatges que ha fet Ruper:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada